top of page

Vi bruger store armbevægelser for at kunne spille med de største kulturelle muskler, når vi med vendelboens ydmyghed indgår partnerskaber.

Dune Productions er et kreativt produktionsselskab, hvor film bliver til sammen med menneskerne, naturen og organisationer og interesser omkring os. 

 

Vi arbejder i et kreativt felt mellem ambitiøs kunst, lokale fortællinger og folkelig autencitet. Tilsammen har vi gjort det i mere end 30 år. 

 

Vi bruger store armbevægelser for at kunne spille med de største kulturelle muskler, når vi med vendelboens ydmyghed indgår partnerskaber. Partnerskaber, der sammen med os vil ændre måden, vi ser film på, måden, vi laver dem på, og dem, vi laver dem med og til. 

 

Dune har hjemme i den lille nordvestlige kystby Løkken sammen med fiskere, surfere og andre driftige ildsjæle. Her er himmelsk smukt, blæsende og barskt, og vildskaben omkring os driver lysten til at fortælle historier på vores egen måde. Det er netop viljen til at bruge de åbenlyse kræfter, vi er omgivet af, der har skabt Dune Productions her i den yderste klitrække. 

Lokale

Visninger

Dokumentar 

på scenen 

bottom of page